September 21, 2019 | 1:22 pm
Anjeun aya didieu:  / Kumaha Ka Undeur

Sateuacan Klik Di The Download Link Tuturkeun ieu 3 léngkah:

Lolobana jalma menta kuring ku pesen nu “Kumaha Ka Ngundeur Pakakas anjeun” malah na basajan pisan jeung abdi geus disebutkeun dina situs gambar katuhu. Nurutkeun éta anjeun kudu nuturkeun ieu 3 léngkah saméméh klik dina tombol download kayaning:

  • Pamaké kudu uninstall anti virus atawa firewall tina sistem maranéhna saméméh download.
  • Coba ngagunakeun PC atawa Mac sistim pikeun 100% gawe.
  • Anjeun kudu kudu mastikeun yén alat Hack atawa keygen geus diropéa saméméh éta ngagunakeun.

Mun Chrome nembongkeun sagala kasalahan atawa virus lajeng nganggo Mozilla Firefox.

salinan tulisan Don`t!